Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#12

Overall Rank

Name : মোছা:ইশিতা খাতুন
ID : 26014649
Full Mark

35

Your Mark

18.75 (53.57) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

22 (63%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

06 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

১০ মিনিট ৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২২টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৮.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) The manager requested that no one ____ the files without permission.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) touch

2) I’d like to know ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) whether they will come

3) Tell me ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) what you want

4) Looking out of the window, the rain started suddenly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

5) I wonder ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) what time it starts

6) To get good grades, the homework must be done carefully.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

7) While driving to work, the accident was seen.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

8) He asked ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) what the problem was

9) To improve performance, the rules should be changed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

10) I suggest that he ____ the proposal carefully.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) review

11) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

12) She asked me ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) why I was late

13) The principal demanded that the students ____ uniforms.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) wear

14) It is high time we ____ the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) told

15) The doctor recommended that she ____ more water.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) drink

16) I wish she ____ more patient with others.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

17) After finishing the project, the celebration was planned.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

18) Could you tell me ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) where the station is

19) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

20) I’m not sure ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) how he solved it

21) Running late, the bus was missed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

22) Do you remember ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) where we met

23) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) be

24) The teacher explained ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) how we could write it

25) After reading the book, the movie seemed boring.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

26) He speaks as if he ____ everything.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) knew

27) She wonders ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where he has gone

28) Choose the correct embedded question:
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

29) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

30) It is important that every applicant ____ the form.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) fill

31) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) be

32) Having finished the assignment, the TV was turned on.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

33) It is essential that he ____ on time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) be

34) We need to find out ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) who did this

35) If I ____ you, I would apologize immediately.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp