Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#2

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

20.5 (58.57) / পাস

Attempt

28 (80%)

Avoid

7 (20%)

Correct

22 (63%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

06 Mar 2026, 09:03 PM

Duration

৮ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২২টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২০.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ১৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) "Cooking is one of my favorite hobbies." In this sentence, 'Cooking' is a/an —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Gerund

2) Which word is in the plural form?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Syllabi

3) The judge wanted the murderer to be —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) hanged

4) "The promise sounds hollow." Here 'sounds' is a —
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) linking verb

5) What is the masculine gender of 'duck'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Drake

6) What is the masculine gender of 'Nun'?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Monk

7) "I enjoy teaching." The underlined word is a —
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) gerund

8) "Piles of drying chillies gleamed crimson in the sun." Here 'gleamed' means —
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Shone/Sparkled

9) What is the singular form of 'Media'?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Medium

10) Which one denotes a feminine gender?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Doe

11) "A gander" is a male —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Goose

12) What is the singular form of 'Data'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Datum

13) "Be careful, don’t — your keys."
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) lose

14) What is the plural of 'radius'?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Radii

15) "Mandela was sentenced to life imprisonment." This sentence is in —
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Passive voice

16) Which of the following is a plural noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Criteria

17) What is the plural form of 'fungus'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Fungi

18) The verb form of the word ‘prison’ is —
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) imprison

19) The feminine gender of 'Drone' is —
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Bee

20) Which one is a masculine gender?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) None of these

21) The feminine gender of 'Stag' is —
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Hind

22) Which one of the following is a common gender?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cousin

23) Which of the following words is the plural form of 'brother' (in a community)?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Brethren

24) Which one of the following nouns has no singular form?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Measles

25) "Let the task — done as directed."
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) be

26) "The dog went mad." Here 'went' is a/an —
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) Copulative/Linking verb

27) The plural form of ‘alumna’ (female graduate) is —
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Alumnae

28) What is the masculine gender of 'mare'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Stallion

29) What is the plural form of 'basis'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Bases

30) The plural of 'thesis' is —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Theses

31) The past participle form of the verb ‘lie’ (to recline) is —
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) lain

32) "To be or not to be, that is the question." Here 'To be' is a/an —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Infinitive

33) Which one is the feminine gender form?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Nun

34) What is the plural of the word 'syllabus'?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Both B & C

35) One of the common — is that girls are pursuing higher studies.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Phenomena is

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp