Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪২৯০ মিনিট ২৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

25 (71.43) / পাস

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

26 (74%)

Wrong

4 (11%)

Submitted

06 Mar 2026, 09:03 PM

Duration

৪২৯০ মিনিট ২৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪২৯০ মিনিট ২৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) "Piles of drying chillies gleamed crimson in the sun." Here 'gleamed' means —
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Shone/Sparkled

2) The verb form of the word ‘prison’ is —
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) imprison

3) "A gander" is a male —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Goose

4) What is the plural form of 'fungus'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Fungi

5) The feminine gender of 'Drone' is —
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Bee

6) Which one is a masculine gender?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) None of these

7) "To be or not to be, that is the question." Here 'To be' is a/an —
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Infinitive

8) "The dog went mad." Here 'went' is a/an —
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) Copulative/Linking verb

9) What is the plural of the word 'syllabus'?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Both B & C

10) Which one of the following nouns has no singular form?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Measles

11) One of the common — is that girls are pursuing higher studies.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Phenomena is

12) Which of the following words is the plural form of 'brother' (in a community)?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Brethren

13) The feminine gender of 'Stag' is —
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Hind

14) The plural of 'thesis' is —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Theses

15) Which word is in the plural form?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Syllabi

16) What is the singular form of 'Data'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Datum

17) What is the masculine gender of 'Nun'?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Monk

18) "I enjoy teaching." The underlined word is a —
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) gerund

19) What is the plural of 'radius'?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Radii

20) What is the singular form of 'Media'?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Medium

21) Which one of the following is a common gender?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cousin

22) The judge wanted the murderer to be —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) hanged

23) "Be careful, don’t — your keys."
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) lose

24) What is the masculine gender of 'mare'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Stallion

25) What is the plural form of 'basis'?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Bases

26) Which of the following is a plural noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Criteria

27) Which one denotes a feminine gender?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Doe

28) "The promise sounds hollow." Here 'sounds' is a —
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) linking verb

29) "Let the task — done as directed."
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) be

30) The past participle form of the verb ‘lie’ (to recline) is —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) lain

31) "Mandela was sentenced to life imprisonment." This sentence is in —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Passive voice

32) The plural form of ‘alumna’ (female graduate) is —
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Alumnae

33) What is the masculine gender of 'duck'?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Drake

34) Which one is the feminine gender form?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Nun

35) "Cooking is one of my favorite hobbies." In this sentence, 'Cooking' is a/an —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Gerund

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp