Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#20

Overall Rank

Name : উম্মে খাদিজাতুল কুবরা হ্যাপি
ID : 26024731
Full Mark

35

Your Mark

9.5 (27.14) / ফেইল

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

14 (40%)

Wrong

18 (51%)

Submitted

06 Mar 2026, 09:03 PM

Duration

৯ মিনিট ৪০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৫ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ১৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৯.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৭.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯ মিনিট ৪০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Father told me that he _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would help me

2) How have you ____all these years?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) been

3) Which one is present perfect tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I have walked

4) Her mother_____ what to do yet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) hasn't decided

5) You must____ of Helen Keller.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) have heard

6) When I was a child ____pictures.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) I draw

7) Women had been demanding the right to vote for many years before.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) they finally got it

8) We have never _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) had a car

9) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) have been knowing

10) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

11) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

12) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) for

13) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) laid down their arms

14) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) came, have been living

15) While going to the class, _______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

16) That room _____ for a meeting today.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) is being used

17) I came home after the rain______.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had stopped

18) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Present indefinite

19) Jerry____ at the orphanage since he was four.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) has been

20) We____ a cat, but one day it just disappeared.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) used to have

21) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) worse

22) He had written the book before he____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) retired

23) I have____ a beautiful movie.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) just seen

24) Habitual fact is expressed only in____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

25) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) went

26) He tried to make it appear that she suicide_____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would commit

27) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was cooking

28) The captive said that.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

29) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has watched

30) He said that he_________ the previous day.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) had come

31) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) built, built

32) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) burnt

33) Saheen ____ tennis once or twice a week.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) usually plays

34) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had become

35) There____ a boat race like it.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never been

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp