Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬৪৬৭ মিনিট ৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#45

Overall Rank

Name : Humayra Tasnim
ID : 26025025
Full Mark

35

Your Mark

11.25 (32.14) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

16 (46%)

Wrong

19 (54%)

Submitted

06 Mar 2026, 11:03 PM

Duration

৬৪৬৭ মিনিট ৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৬টি সঠিক ও ১৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬৪৬৭ মিনিট ৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) I don’t know --------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) who he is

2) What you (to do) last night?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

3) Find out the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) What time is it?

4) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The man jumped

5) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

6) Can you tell me where -------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

7) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Correct

8) What time -------?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) does the film begin

9) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

10) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

11) Plunging into water, -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

12) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

13) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

14) Making tea, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) I served it

15) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did you say

16) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

17) I have no idea -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) where he went

18) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) she lived

19) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

20) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

21) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

22) Can you tell me when --------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) the train leaves

23) What time -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

24) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

25) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

26) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

27) He asked me -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) what my name was.

28) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

29) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

30) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

31) Which sentence is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

32) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) dangling participle

33) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

34) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

35) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp