Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#25

Overall Rank

Name : Ashrafia Eti
ID : 26024764
Full Mark

35

Your Mark

8.25 (23.57) / ফেইল

Attempt

27 (77%)

Avoid

8 (23%)

Correct

12 (34%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

07 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

৫ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১২টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৮টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) be

2) Tell me ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) what you want

3) The doctor recommended that she ____ more water.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) drink

4) After reading the book, the movie seemed boring.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

5) Choose the correct embedded question:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

6) She asked me ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) why I was late

7) While driving to work, the accident was seen.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

8) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) be

9) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

10) I’d like to know ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) whether they will come

11) I wish she ____ more patient with others.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

12) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

13) Could you tell me ____?
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) where the station is

14) It is essential that he ____ on time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) be

15) To get good grades, the homework must be done carefully.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

16) I suggest that he ____ the proposal carefully.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) review

17) He asked ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) what the problem was

18) She wonders ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where he has gone

19) It is important that every applicant ____ the form.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) fill

20) Having finished the assignment, the TV was turned on.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

21) The teacher explained ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) how we could write it

22) I wonder ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) what time it starts

23) After finishing the project, the celebration was planned.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

24) Looking out of the window, the rain started suddenly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

25) The manager requested that no one ____ the files without permission.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) touch

26) I’m not sure ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) how he solved it

27) Running late, the bus was missed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

28) Do you remember ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) where we met

29) We need to find out ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) who did this

30) He speaks as if he ____ everything.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) knew

31) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

32) To improve performance, the rules should be changed.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

33) If I ____ you, I would apologize immediately.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

34) The principal demanded that the students ____ uniforms.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) wear

35) It is high time we ____ the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) told

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp