Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#34

Overall Rank

Name : Toma Khan
ID : 26024812
Full Mark

35

Your Mark

17.25 (49.29) / পাস

Attempt

26 (74%)

Avoid

9 (26%)

Correct

19 (54%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

07 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

১০ মিনিট ৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৯টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৭.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

2) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

3) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

4) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

5) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

6) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Correct

7) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

8) What time -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

9) What you (to do) last night?
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

10) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

11) He asked me -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) what my name was.

12) I don’t know --------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) who he is

13) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

14) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) dangling participle

15) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

16) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

17) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

18) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

19) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

20) Plunging into water, -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

21) Which of the following sentences is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Where was he born?

22) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

23) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

24) Which sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

25) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

26) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

27) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

28) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

29) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

30) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

31) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

32) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

33) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

34) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

35) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp