Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ১৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#33

Overall Rank

Name : Kaniz
ID : 26025165
Full Mark

35

Your Mark

10.25 (29.29) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

15 (43%)

Wrong

19 (54%)

Submitted

07 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

৬ মিনিট ১৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৬ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ১৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Solaiman is having the students -------- a composition.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) write

2) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

3) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) transitive verb

4) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

5) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) linking

6) What is the number of auxiliary verbs in English?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Twelve

7) They elected him captain. Here 'elected' is-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) factitive verb

8) Mahin prefers drinking -------
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

9) My friend  yesterday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) got his car repaired

10) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

11) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) infinitive

12) The door opened automatically. The verb in this sentence is
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Intransitive

13) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) speaking

14) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) repair

15) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

16) Primary auxiliaries are ?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) 14

17) I am in class twelve, Here 'am' is-
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) principal verb

18) Which one is intransitive verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) rise

19) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cognate object

20) They had the house----------- .
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

21) I got my car  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) repaired

22) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

23) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

24) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Transitive verb

25) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

26) To err is human. What is the ‘to err’ called?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) infinitive

27) Present participle performs the works of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) verb & adjective

28) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had better get

29) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

30) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) linking

31) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) to wash

32) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) to type

33) Gerund is similar to-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) adjective

34) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had it mended

35) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Principal

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp