Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#6

Overall Rank

Name : Kaniz
ID : 26025165
Full Mark

35

Your Mark

25 (71.43) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

27 (77%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

07 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

৩ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৩ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৭টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ৫০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) I am in class twelve, Here 'am' is-
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) principal verb

2) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) repair

3) Solaiman is having the students -------- a composition.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) write

4) Which one is intransitive verb?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) rise

5) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

6) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Cognate object

7) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

8) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

9) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

10) What is the number of auxiliary verbs in English?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Twelve

11) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Principal

12) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) to wash

13) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) linking

14) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had it mended

15) To err is human. What is the ‘to err’ called?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) infinitive

16) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

17) They had the house----------- .
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

18) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) transitive verb

19) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) infinitive

20) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) linking

21) My friend  yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) got his car repaired

22) Primary auxiliaries are ?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) 14

23) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

24) Gerund is similar to-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) adjective

25) Present participle performs the works of-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) verb & adjective

26) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

27) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had better get

28) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) to type

29) Mahin prefers drinking -------
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

30) They elected him captain. Here 'elected' is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) factitive verb

31) The door opened automatically. The verb in this sentence is
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Intransitive

32) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

33) I got my car  .
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) repaired

34) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

35) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Transitive verb

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp