Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#44

Overall Rank

Name : Musnade Ahmed
ID : 26025136
Full Mark

35

Your Mark

9 (25.71) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

14 (40%)

Wrong

20 (57%)

Submitted

07 Mar 2026, 03:03 PM

Duration

৮ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ২০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৯ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) I waited until the plane----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had taken off

2) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

3) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

4) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

5) He --- out just now.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has gone

6) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

7) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

8) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

9) The baby --- since morning.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) has been crying

10) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

11) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) fall

12) She will have finished the job before---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) he comes

13) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

14) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

15) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

16) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

17) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) have

18) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has reached

19) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) haven’t had

20) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

21) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had learnt

22) Select the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

23) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

24) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) But

25) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

26) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

27) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

28) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

29) It was not long since I – her last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had seen

30) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

31) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) has earned

32) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had to go

33) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) reading

34) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) came

35) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) will have known

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp