Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#88

Overall Rank

Name : Rumi
ID : 26024943
Full Mark

35

Your Mark

0.5 (1.43) / ফেইল

Attempt

3 (9%)

Avoid

32 (91%)

Correct

1 (3%)

Wrong

2 (6%)

Submitted

08 Mar 2026, 09:03 AM

Duration

১ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৪ তম চেষ্টা। ৪ তম চেষ্টায় মোট ৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৪ তম চেষ্টায় ৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ০.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ১৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Which sentence is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

2) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

3) Making tea, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I served it

4) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

5) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

6) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

7) What you (to do) last night?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

8) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

9) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

10) Plunging into water, -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

11) I don’t know --------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) who he is

12) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

13) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

14) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

15) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) will be employed

16) Find out the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) What time is it?

17) Hanging on the wall, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

18) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

19) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

20) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

21) Can you tell me when --------?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) the train leaves

22) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

23) Can you tell me where -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

24) What time -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) does the train leave?

25) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

26) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

27) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

28) Choose the correct option. Do you know when ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the results will be published?

29) He asked me -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) what my name was.

30) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

31) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

32) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

33) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

34) Rasheda has not been able to recall where-------.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) she lived

35) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp