Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#36

Overall Rank

Name : সানজিদা জাহান আশা
ID : 26024967
Full Mark

35

Your Mark

15.25 (43.57) / পাস

Attempt

29 (83%)

Avoid

6 (17%)

Correct

18 (51%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

08 Mar 2026, 10:03 AM

Duration

৪ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৮টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৫.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

2) He asked me -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) what my name was.

3) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

4) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

5) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

6) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

7) I don’t know --------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) who he is

8) What time -------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) does the film begin

9) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did you say

10) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

11) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

12) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

13) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

14) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

15) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

16) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

17) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

18) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

19) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

20) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

21) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

22) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

23) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

24) What you (to do) last night?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

25) What time -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) does the train leave?

26) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Correct

27) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

28) Which sentence is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

29) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

30) Plunging into water, -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

31) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) dangling participle

32) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

33) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) she lived

34) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

35) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp