Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#53

Overall Rank

Name : সানজিদা জাহান আশা
ID : 26024967
Full Mark

35

Your Mark

9 (25.71) / ফেইল

Attempt

29 (83%)

Avoid

6 (17%)

Correct

13 (37%)

Wrong

16 (46%)

Submitted

08 Mar 2026, 10:03 AM

Duration

২ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ১৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৯ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

2) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

3) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

4) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

5) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

6) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

7) What you (to do) last night?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

8) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

9) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

10) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) dangling participle

11) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

12) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

13) What time -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

14) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

15) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did you say

16) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

17) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

18) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

19) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

20) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

21) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

22) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

23) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Correct

24) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

25) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

26) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

27) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

28) Which sentence is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

29) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

30) Plunging into water, -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

31) He asked me -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) what my name was.

32) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

33) Making tea, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) I served it

34) I don’t know --------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) who he is

35) Being in haste, ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) she left the door open

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp