Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১১ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#44

Overall Rank

Name : Liya moni
ID : 26025145
Full Mark

35

Your Mark

14 (40) / পাস

Attempt

24 (69%)

Avoid

11 (31%)

Correct

16 (46%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

08 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

১১ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৬টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৪ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১১ মিনিট ৫৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

2) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

3) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

4) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

5) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

6) Plunging into water, -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

7) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

8) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

9) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

10) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) did you say

11) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

12) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

13) Find out the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) What time is it?

14) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

15) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

16) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

17) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

18) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

19) He asked me -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) what my name was.

20) Which sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

21) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

22) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

23) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

24) What time -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) does the train leave?

25) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

26) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

27) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Correct

28) I don’t know --------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) who he is

29) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

30) What you (to do) last night?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

31) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

32) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

33) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

34) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

35) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp