Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৫ মিনিট ১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#43

Overall Rank

Name : Md Abdur Rohim
ID : 25061359
Full Mark

35

Your Mark

2.5 (7.14) / ফেইল

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

8 (23%)

Wrong

22 (63%)

Submitted

08 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

১৫ মিনিট ১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৬ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৮টি সঠিক ও ২২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৫ মিনিট ১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

2) What is the number of auxiliary verbs in English?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Twelve

3) Solaiman is having the students -------- a composition.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) write

4) I am in class twelve, Here 'am' is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) principal verb

5) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had better get

6) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) transitive verb

7) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) repair

8) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

9) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Transitive verb

10) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) linking

11) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

12) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

13) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) speaking

14) They elected him captain. Here 'elected' is-
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) factitive verb

15) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

16) Mahin prefers drinking -------
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

17) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had it mended

18) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

19) The door opened automatically. The verb in this sentence is
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Intransitive

20) Gerund is similar to-
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) adjective

21) My friend  yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) got his car repaired

22) Which one is intransitive verb?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) rise

23) They had the house----------- .
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) painted

24) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

25) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) to wash

26) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) burnt

27) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) infinitive

28) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Cognate object

29) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Principal

30) Primary auxiliaries are ?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) 14

31) Present participle performs the works of-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) verb & adjective

32) To err is human. What is the ‘to err’ called?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) infinitive

33) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) linking

34) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) to type

35) I got my car  .
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) repaired

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp