Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২০ মিনিট ৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#59

Overall Rank

Name : Siam Ahmed
ID : 25061027
Full Mark

35

Your Mark

8.25 (23.57) / ফেইল

Attempt

27 (77%)

Avoid

8 (23%)

Correct

12 (34%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

08 Mar 2026, 06:03 PM

Duration

২০ মিনিট ৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১২টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৮টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২০ মিনিট ৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

2) One should always do _ duty.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) one's

3) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

4) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

5) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) his

6) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

7) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

8) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) his or her

9) The child carried _ own bag.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) its

10) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) a

11) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) The

12) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) their

13) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) him or her

14) He is _ Shakespeare of our time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

15) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) our

16) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

17) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) her

18) He is _ European by birth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

19) He was elected _ president.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) ×

20) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

21) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

22) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

23) If anyone wants to join, let _ come forward.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) him or her

24) She plays _ piano well.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) the

25) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

26) Neither John nor his brothers showed _ concern.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

27) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

28) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) his or her

29) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) his or her

30) He is _ M.A. in English.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

31) We saw _ eagle flying.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

32) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

33) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

34) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) its

35) The jury gave _ verdict after a long discussion.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp