Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫৪ মিনিট ৩৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#67

Overall Rank

Name : Nabiya Shiddika
ID : 26024982
Full Mark

35

Your Mark

6.5 (18.57) / ফেইল

Attempt

14 (40%)

Avoid

21 (60%)

Correct

8 (23%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

08 Mar 2026, 09:03 PM

Duration

৫৪ মিনিট ৩৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৮টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৪০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৬.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫৪ মিনিট ৩৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Which sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

2) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

3) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

4) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

5) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

6) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

7) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

8) Plunging into water, -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

9) I don’t know --------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) who he is

10) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

11) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

12) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

13) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

14) Can you tell me when --------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) the train leaves

15) Rasheda has not been able to recall where-------.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) she lived

16) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

17) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

18) What time -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

19) Can you tell me where -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

20) Which of the following sentences is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Where was he born?

21) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

22) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

23) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

24) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

25) Hanging on the wall, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

26) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

27) What time -------?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) does the film begin

28) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

29) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

30) What you (to do) last night?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

31) I have no idea -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) where he went

32) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

33) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

34) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

35) He asked me -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) what my name was.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp