Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#70

Overall Rank

Name : SOURAV ROKKHIT
ID : 25102188
Full Mark

35

Your Mark

2.75 (7.86) / ফেইল

Attempt

24 (69%)

Avoid

11 (31%)

Correct

7 (20%)

Wrong

17 (49%)

Submitted

08 Mar 2026, 11:03 PM

Duration

৫ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৭টি সঠিক ও ১৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Plunging into water, -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

2) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

3) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

4) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

5) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

6) I don’t know --------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) who he is

7) He asked me -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) what my name was.

8) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

9) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

10) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

11) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

12) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

13) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

14) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

15) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

16) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

17) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

18) Can you tell me when --------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) the train leaves

19) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

20) What time -------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) does the film begin

21) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

22) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

23) What you (to do) last night?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

24) Making tea, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) I served it

25) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) dangling participle

26) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did you say

27) Which sentence is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

28) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Correct

29) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

30) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

31) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

32) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

33) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) she lived

34) What time -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

35) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp