Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৪ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#12

Overall Rank

Name : MD SIZAN MOLLA
ID : 26035186
Full Mark

35

Your Mark

25 (71.43) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

27 (77%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

09 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

১৪ মিনিট ৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৭টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৪ মিনিট ৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

2) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

3) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

4) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

5) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

6) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

7) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

8) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

9) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) have I told you

10) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

11) He --- out just now.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has gone

12) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

13) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had been

14) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

15) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

16) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

17) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

18) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) moved

19) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has reached

20) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

21) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

22) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

23) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

24) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

25) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) haven’t had

26) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

27) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

28) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

29) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

30) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

31) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

32) Alam always --- the truth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) speaks

33) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

34) I ---------- him long since.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) saw

35) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp