Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#26

Overall Rank

Name : MD SIZAN MOLLA
ID : 26035186
Full Mark

35

Your Mark

12.5 (35.71) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

17 (49%)

Wrong

18 (51%)

Submitted

09 Mar 2026, 11:03 PM

Duration

৭ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৭টি সঠিক ও ১৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ১০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Disturbed

2) His job includes _ reports.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) writing

3) They kept _ until noon.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) working

4) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

5) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

6) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

7) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) injured

8) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

9) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) picking

10) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

11) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Seizing

12) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

13) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) crossing

14) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) crying

15) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) standing

16) She dislikes _ in public.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

17) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

18) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

19) Having finished the work, he _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) left

20) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

21) _ the door, he went out.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Opening

22) I had a car,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

23) If the police help,___________.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

24) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

25) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) sitting

26) He went out without _ a word.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) saying

27) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) climbing

28) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

29) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have had

30) He prefers _ to writing.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

31) The crying baby needs _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) attention

32) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

33) Reading helps us to _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) grow

34) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

35) She avoided _ the question.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) answering

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp