Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ২৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#17

Overall Rank

Name : MD SIZAN MOLLA
ID : 26035186
Full Mark

35

Your Mark

17.5 (50) / পাস

Attempt

25 (71%)

Avoid

10 (29%)

Correct

19 (54%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

10 Mar 2026, 12:03 AM

Duration

৬ মিনিট ২৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৯টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৭.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ২৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) The manager requested that no one ____ the files without permission.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) touch

2) She asked me ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) why I was late

3) Could you tell me ____?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) where the station is

4) Running late, the bus was missed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

5) To improve performance, the rules should be changed.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

6) I’d like to know ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) whether they will come

7) While driving to work, the accident was seen.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

8) He asked ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) what the problem was

9) To get good grades, the homework must be done carefully.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

10) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) be

11) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) be

12) It is essential that he ____ on time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) be

13) Having finished the assignment, the TV was turned on.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

14) Choose the correct embedded question:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

15) It is important that every applicant ____ the form.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) fill

16) The principal demanded that the students ____ uniforms.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) wear

17) After finishing the project, the celebration was planned.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

18) I suggest that he ____ the proposal carefully.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) review

19) She wonders ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where he has gone

20) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

21) After reading the book, the movie seemed boring.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

22) The teacher explained ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) how we could write it

23) I’m not sure ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) how he solved it

24) Looking out of the window, the rain started suddenly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

25) Tell me ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) what you want

26) I wish she ____ more patient with others.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

27) The doctor recommended that she ____ more water.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) drink

28) I wonder ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) what time it starts

29) If I ____ you, I would apologize immediately.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

30) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

31) It is high time we ____ the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) told

32) He speaks as if he ____ everything.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) knew

33) We need to find out ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) who did this

34) Do you remember ____?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where we met

35) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp