Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৬ মিনিট ৫১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#57

Overall Rank

Name : Sejuti mou
ID : 26024864
Full Mark

35

Your Mark

11.5 (32.86) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

16 (46%)

Wrong

18 (51%)

Submitted

10 Mar 2026, 10:03 AM

Duration

১৬ মিনিট ৫১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৬টি সঠিক ও ১৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১১.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৬ মিনিট ৫১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) could have caught

2) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

3) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

4) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) cough

5) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

6) I will help him if he —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) asks

7) He had his hair —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) cut

8) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

9) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

10) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) read

11) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had never said

12) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) If we had taken

13) We helped him — the work.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) finish

14) I made him — the machine.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) work

15) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has

16) He made me — the car.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) drive

17) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

18) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would return

19) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

20) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) do

21) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would fly

22) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) would have

23) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) water

24) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

25) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

26) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

27) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) walk

28) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

29) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

30) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

31) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

32) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

33) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

34) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) do

35) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) would fight

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp