Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩৯ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#45

Overall Rank

Name : Sejuti mou
ID : 26024864
Full Mark

35

Your Mark

20 (57.14) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

23 (66%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

10 Mar 2026, 10:03 AM

Duration

৩৯ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৩ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৩টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২০ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৭.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩৯ মিনিট ৩৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

2) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

3) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

4) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

5) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

6) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) will probably go up

7) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) would fight

8) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

9) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) could have caught

10) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

11) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

12) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

13) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would have

14) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

15) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

16) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would fly

17) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

18) Let him — what he likes.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) choose

19) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

20) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

21) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never said

22) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

23) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

24) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

25) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

26) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

27) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) burnt

28) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

29) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

30) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) would have taken

31) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

32) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

33) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would have brought

34) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

35) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp