Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ৫৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#7

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

30 (85.71) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

31 (89%)

Wrong

4 (11%)

Submitted

10 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

৩ মিনিট ৫৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ২২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩১টি সঠিক ও ৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩০ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ৫৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

2) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

3) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) some

4) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

5) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

6) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

7) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) much

8) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) some

9) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

10) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

11) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) a few

12) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

13) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) The

14) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

15) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) an

16) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

17) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

18) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Some

19) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

20) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

21) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) many

22) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) All

23) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

24) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

25) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

26) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

27) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

28) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

29) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

30) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

31) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

32) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

33) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

34) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

35) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Most

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp