Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#48

Overall Rank

Name : রবিন
ID : 26024724
Full Mark

35

Your Mark

11.25 (32.14) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

16 (46%)

Wrong

19 (54%)

Submitted

10 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

৪ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৬টি সঠিক ও ১৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৪১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

2) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) its

3) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

4) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

5) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) its

6) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

7) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

8) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

9) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

10) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) his

11) The child carried _ own bag.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) its

12) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

13) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) their

14) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

15) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) our

16) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) her

17) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

18) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

19) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

20) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

21) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) their

22) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

23) She plays _ piano well.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) the

24) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) his or her

25) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

26) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) their

27) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) its

28) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) his

29) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

30) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

31) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) their

32) He was elected _ president.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) ×

33) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) him or her

34) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) him or her

35) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) ×

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp