Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২২ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#69

Overall Rank

Name : Ritom Saha
ID : 26014578
Full Mark

35

Your Mark

17.75 (50.71) / ফেইল

Attempt

24 (69%)

Avoid

11 (31%)

Correct

19 (54%)

Wrong

5 (14%)

Submitted

10 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

২২ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৮ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ১০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৯টি সঠিক ও ৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৭.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২২ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) much

2) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

3) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

4) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

5) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) All

6) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

7) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

8) 22. _ advice he gave was really helpful.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) The

9) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

10) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

11) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

12) 18. Could you lend me _ sugar?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) some

13) 11. He visited _ European countries last summer.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) some

14) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

15) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) many

16) 29. I need _ help with my homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

17) 1. Which of the following is a proper noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) Amazon

18) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) a) a few

19) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

20) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Some

21) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

22) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

23) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Teacher

24) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) b) any

25) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

26) 28. _ students passed the exam.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Most

27) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

28) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

29) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

30) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

31) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) any

32) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

33) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. an

34) 2. Which one is a countable noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) Apple

35) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp