Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#64

Overall Rank

Name : Tasnim Neha
ID : 26025111
Full Mark

35

Your Mark

4.5 (12.86) / ফেইল

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

10 (29%)

Wrong

22 (63%)

Submitted

10 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

১২ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ২২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৪.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২ মিনিট ১০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) While going to class, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

2) I have no idea -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) where he went

3) He asked me -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) what my name was.

4) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) did you say

5) Being in haste, ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) she left the door open

6) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

7) Which sentence is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

8) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

9) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

10) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

11) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

12) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Correct

13) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

14) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

15) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

16) What you (to do) last night?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

17) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

18) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

19) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

20) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

21) What time -------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) does the film begin

22) Plunging into water, -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

23) Which of the following sentences is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Where was he born?

24) Making tea, ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) I served it

25) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

26) I don’t know --------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) who he is

27) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

28) What time -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

29) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) will be employed

30) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

31) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

32) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

33) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

34) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

35) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp