Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ২০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#2

Overall Rank

Name : Ritom Saha
ID : 26014578
Full Mark

35

Your Mark

35 (100) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

35 (100%)

Wrong

0 (0%)

Submitted

11 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

১ মিনিট ২০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৮ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৬ তম চেষ্টা। ৬ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৬ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩৫টি সঠিক ও ০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১০০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ২০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Teacher

2) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

3) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

4) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

5) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

6) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

7) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

8) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) All

9) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

10) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) some

11) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

12) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) any

13) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Some

14) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) much

15) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

16) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) some

17) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) Many

18) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

19) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) The

20) 16. I didn’t see _ man in the garden.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

21) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

22) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

23) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

24) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

25) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

26) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

27) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) many

28) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

29) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

30) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) baby

31) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

32) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) much

33) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) Success

34) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

35) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) Most

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp