Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#3

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

14.25 (40.71) / পাস

Attempt

18 (51%)

Avoid

17 (49%)

Correct

15 (43%)

Wrong

3 (9%)

Submitted

11 Mar 2026, 09:03 PM

Duration

৪ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৪.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৫০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) "One, some, any, many, none" are examples of —
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Indefinite pronoun

2) Which one of the following is an indefinite pronoun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) any

3) One of the most favourite _____ is mango.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) fruits

4) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) I, you and he are guilty.

5) It is not _____ who are to blame.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) we

6) Which of the following sentence is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The three sisters love one another.

7) Please vote for the member ______ you believe has done the most for our village.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) who

8) "Neither" in the sentence "Neither of the statements is true" is a/an —
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Distributive pronoun

9) Each of the companies had _____ books audited.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) its

10) A snake can eat and digest animals much larger than _______.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) itself

11) This is my pen. That is yours. Here ‘This’ and ‘That’ are -
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Demonstrative pronoun

12) Which is a personal pronoun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) you

13) Neither of the statements _____ true.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) is

14) Control _______, Sabah! Everything is fine.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) yourself

15) The boy _____ snatched my hand bag was short.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) who

16) One should be careful about _____ duty.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) one’s

17) It is I who _____ responsible for this.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) am

18) Who, Which, What are -
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) both A & C

19) Neither of the roads _____ to the railway station.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) leads

20) Which of the following has NOT used a relative pronoun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Which book do you like?

21) "Who" in "I like people who smile" is a/an —
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Relative pronoun

22) Which one of the following words is an example of a distributive pronoun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) either

23) Leap years, ______ have 366 days, contain an extra day in February.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) which

24) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Let you and him be witness.

25) A friend of _________ is coming to dinner.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) ours

26) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) You, he and I were present in the class.

27) The houses of our village are better than _______ of yours.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) those

28) I really like the way that car looks, but _____ price is more than I can afford.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

29) They called ____ on the telephone.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) us

30) If you do this you will hurt _______.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) yourself

31) Give the clothes to ______ needs them.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) whoever

32) The US congress restores the Medal of Honor to a woman _____ name few of us have heard.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) whose

33) If you insist _______ you must pay my money.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) on my coming

34) Each of the three boys _____ a prize.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) got

35) My uncle has three sons. ____ work in the same office.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) all of them

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp