Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪১৬২ মিনিট ৪২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#94

Overall Rank

Name : ইশরাত জাহান তাশরিফা
ID : 25060954
Full Mark

35

Your Mark

10.5 (30) / ফেইল

Attempt

28 (80%)

Avoid

7 (20%)

Correct

14 (40%)

Wrong

14 (40%)

Submitted

11 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

৪১৬২ মিনিট ৪২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ১৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪১৬২ মিনিট ৪২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

2) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. an

3) 8. I have read _ interesting book on history.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) b) an

4) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) baby

5) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

6) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

7) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

8) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

9) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C. much

10) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) Some

11) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) much

12) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Many

13) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

14) 11. He visited _ European countries last summer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) some

15) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

16) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

17) 30. He could not answer _ question correctly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) any

18) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

19) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) much

20) 16. I didn’t see _ man in the garden.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

21) 9. ----- students in the class passed the test.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) All

22) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) Many

23) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) d) The

24) 13. ------- sun rises in the east.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) The

25) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

26) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

27) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Amazon

28) 18. Could you lend me _ sugar?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) some

29) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) much

30) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Teacher

31) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) an

32) 28. _ students passed the exam.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) Most

33) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) a few

34) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

35) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) many

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp