Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৫৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#19

Overall Rank

Name : Viqarunnisa
ID : 26014244
Full Mark

35

Your Mark

31.75 (90.71) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

32 (91%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

12 Mar 2026, 12:03 AM

Duration

৪ মিনিট ৫৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ১২৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩২টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩১.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৯০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৫৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Which of the following nouns is common and not proper?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Girl

2) Identify the countable noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Idea

3) Identify the part of speech of the underlined word: She speaks “very” clearly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Adverb

4) Which of the following is made of matter and considered a material noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Milk

5) Identify the collective noun from the list:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Team

6) Which of the following is an abstract noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Happiness

7) Identify the material noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

8) Which of the following is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Doctor

9) Choose the correct countable noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Bottle

10) Which of the following nouns can take both singular and plural forms?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Chair

11) Which of the following is an abstract noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Honesty

12) Which one is a material noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Gold

13) Which word is a preposition in the sentence? The cat is sleeping under the table.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) under

14) Choose the correct example of a common noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Book

15) Which one is a countable noun among the following?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Apple

16) Choose the material noun from the options below:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Wood

17) Identify the part of speech of the underlined word: “Wow!” That is an amazing view!
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Interjection

18) Which one is uncountable in nature?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Music

19) Which of the following words is a conjunction?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Because

20) Which one is a common noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Student

21) Identify the uncountable noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Rice

22) Which of the following is a collective noun?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Army

23) Identify the common noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) City

24) Choose the correct collective noun:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Crowd

25) Which of the following is used to refer to a collection of judges?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jury

26) Which of the following nouns cannot be used with a number?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Water

27) Identify the part of speech of the underlined word: Honesty is the best “policy”.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Noun

28) Which of the following is a material noun?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Cotton

29) Choose the abstract noun from the following options:
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Strength

30) Choose the uncountable noun from the options:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sugar

31) Which of the following is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Book

32) Which one refers to a group and is a collective noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) School

33) Which one expresses an idea or quality rather than a physical object?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Kindness

34) What type of noun is the word “Freedom”?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Abstract

35) Identify the abstract noun:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Anger

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp