Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ৩২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Ritom Saha
ID : 26014578
Full Mark

35

Your Mark

35 (100) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

35 (100%)

Wrong

0 (0%)

Submitted

12 Mar 2026, 01:03 PM

Duration

১ মিনিট ৩২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩৫টি সঠিক ও ০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১০০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ৩২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) The door opened automatically. The verb in this sentence is
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Intransitive

2) What is the number of auxiliary verbs in English?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Twelve

3) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) infinitive

4) My friend  yesterday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) got his car repaired

5) They elected him captain. Here 'elected' is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) factitive verb

6) I got my car  .
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) repaired

7) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to type

8) Mahin prefers drinking -------
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

9) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

10) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) linking

11) To err is human. What is the ‘to err’ called?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) infinitive

12) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

13) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) to wash

14) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

15) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had it mended

16) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

17) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) linking

18) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) transitive verb

19) Solaiman is having the students -------- a composition.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) write

20) I am in class twelve, Here 'am' is-
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) principal verb

21) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cognate object

22) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

23) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Principal

24) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

25) Primary auxiliaries are ?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) 14

26) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) repair

27) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Transitive verb

28) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had better get

29) Gerund is similar to-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) adjective

30) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

31) Present participle performs the works of-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) verb & adjective

32) Which one is intransitive verb?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) rise

33) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

34) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

35) They had the house----------- .
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp