Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩৯৯০ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#19

Overall Rank

Name : Sagorika akter shanu
ID : 26024790
Full Mark

35

Your Mark

23 (65.71) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

25 (71%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

12 Mar 2026, 03:03 PM

Duration

৩৯৯০ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৫টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৩ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩৯৯০ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has reached

2) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) have passed

3) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had been

4) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have I told you

5) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

6) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

7) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

8) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

9) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

10) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

11) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

12) I waited until the plane----.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had taken off

13) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

14) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

15) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

16) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

17) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

18) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

19) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

20) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

21) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) But

22) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

23) The baby --- since morning.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) has been crying

24) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

25) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

26) I ---------- him long since.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) saw

27) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

28) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

29) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

30) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

31) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

32) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

33) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

34) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) haven’t had

35) She likes reads _____adventure books.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) reading

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp