Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ১৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#51

Overall Rank

Name : Ritom Saha
ID : 26014578
Full Mark

35

Your Mark

-0.25 (-0.71) / ফেইল

Attempt

1 (3%)

Avoid

34 (97%)

Correct

0 (0%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

12 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

০ মিনিট ১৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ০টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট -০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে -০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ১৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) It is high time we --- our food habits.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) changed

2) I --- to hospital last Sunday.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had to go

3) It is high time we ____the project.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) started

4) We often ---- a victim of circumstances.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) fall

5) I don't mind___ negative feedback if it is true.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) accepting

6) How many times ---- you? Turn that music down.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have I told you

7) ---- you ever been to Mexico City?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Have

8) It is many years since ---.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I met you

9) He --- out just now.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has gone

10) We will tell him about it after he ----.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has reached

11) He --- to Chicago just a few minutes ago.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) moved

12) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

13) Five years ---- since I met you last.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have passed

14) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) have

15) By 9 O’clock we ---- our homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) will have finished

16) It was not long since I – her last.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) had seen

17) Raju --- here yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) came

18) Alam always --- the truth.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) speaks

19) Jerry --- at the orphanage since he was four.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had been

20) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) it rains

21) He --- go to his office yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did not

22) Next month I --- John for 20 years.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will have known

23) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

24) I ---------- him long since.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) saw

25) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) But

26) I waited until the plane----.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had taken off

27) She will have finished the job before---.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) he comes

28) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has earned

29) By the time he arrives, we --- our homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) will have finished

30) The doctor ------- after the patient had died.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) came

31) The baby --- since morning.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) has been crying

32) She likes reads _____adventure books.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) reading

33) Select the correct sentence
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

34) The test is going on. We --- any problems.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) haven’t had

35) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had learnt

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp