Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩৮ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#6

Overall Rank

Name : Ritom Saha
ID : 26014578
Full Mark

35

Your Mark

30 (85.71) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

31 (89%)

Wrong

4 (11%)

Submitted

12 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

৩৮ মিনিট ১৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩১টি সঠিক ও ৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩০ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩৮ মিনিট ১৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

2) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

3) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

4) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

5) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

6) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) moved

7) She will have finished the job before---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) he comes

8) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) haven’t had

9) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

10) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

11) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

12) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

13) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

14) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

15) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

16) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) have

17) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

18) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

19) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

20) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

21) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has reached

22) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

23) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

24) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

25) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

26) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

27) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

28) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

29) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

30) I ---------- him long since.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) saw

31) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

32) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

33) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

34) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

35) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp