Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#3

Overall Rank

Name : Ritom Saha
ID : 26014578
Full Mark

35

Your Mark

33.75 (96.43) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

34 (97%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

12 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

১ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩৪টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৯৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

2) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

3) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

4) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had been

5) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

6) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) haven’t had

7) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

8) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

9) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

10) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

11) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

12) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

13) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

14) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

15) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

16) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

17) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

18) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

19) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

20) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

21) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

22) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

23) She will have finished the job before---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) he comes

24) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

25) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

26) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

27) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

28) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

29) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

30) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has reached

31) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

32) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

33) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) moved

34) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

35) I ---------- him long since.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) saw

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp