Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০৪ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#2

Overall Rank

Name : Ritom Saha
ID : 26014578
Full Mark

35

Your Mark

35 (100) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

35 (100%)

Wrong

0 (0%)

Submitted

12 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

১০৪ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৫ তম চেষ্টা। ৫ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৫ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩৫টি সঠিক ও ০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১০০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০৪ মিনিট ১৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

2) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) moved

3) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) haven’t had

4) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had been

5) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

6) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

7) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

8) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

9) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

10) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

11) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

12) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

13) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

14) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

15) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

16) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

17) I ---------- him long since.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) saw

18) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

19) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

20) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

21) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

22) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

23) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has reached

24) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

25) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

26) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

27) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

28) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

29) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

30) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

31) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

32) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

33) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

34) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

35) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp