Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ২৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#118

Overall Rank

Name : Trishna Dakua Trisha
ID : 26025084
Full Mark

35

Your Mark

0.5 (1.43) / ফেইল

Attempt

3 (9%)

Avoid

32 (91%)

Correct

1 (3%)

Wrong

2 (6%)

Submitted

12 Mar 2026, 08:03 PM

Duration

১ মিনিট ২৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৭৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ০.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ২৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

2) 29. I need _ help with my homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

3) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Many

4) 26. _ of the cake was eaten.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) All

5) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

6) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Teacher

7) 19. _ of the students failed in the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Some

8) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) any

9) 20. There is _ hope of his recovery.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) much

10) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) much

11) 8. I have read _ interesting book on history.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

12) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) the

13) 30. He could not answer _ question correctly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

14) 21. She asked me for _ information about the course.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

15) 15. They don’t have _ money to buy a house.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

16) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. an

17) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. much

18) 12. She bought _ apples from the market.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) a few

19) 14. I saw _ elephant at the zoo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

20) 2. Which one is a countable noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) Apple

21) 16. I didn’t see _ man in the garden.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

22) 31. Choose the correct sentence:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

23) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

24) 22. _ advice he gave was really helpful.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) The

25) 1. Which of the following is a proper noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) Amazon

26) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

27) 9. ----- students in the class passed the test.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) All

28) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) baby

29) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

30) 13. ------- sun rises in the east.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) The

31) 24. _ boys were playing in the field.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) Many

32) 17. _ honesty is a noble virtue.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

33) 28. _ students passed the exam.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Most

34) 18. Could you lend me _ sugar?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) some

35) 11. He visited _ European countries last summer.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) some

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp