Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ৫৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#54

Overall Rank

Name : Trishna Dakua Trisha
ID : 26025084
Full Mark

35

Your Mark

10.25 (29.29) / ফেইল

Attempt

24 (69%)

Avoid

11 (31%)

Correct

13 (37%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

12 Mar 2026, 08:03 PM

Duration

৫ মিনিট ৫৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ৫৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

2) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

3) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

4) _ rich should help the poor.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

5) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) their

6) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) his or her

7) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) our

8) If anyone wants to join, let _ come forward.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) him or her

9) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

10) Nobody in the class did _ homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) his or her

11) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

12) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

13) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) him or her

14) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

15) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) ×

16) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

17) He is not _ honorable man.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

18) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

19) He was elected _ president.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) ×

20) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

21) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

22) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) her

23) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) The

24) The child carried _ own bag.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) its

25) Neither John nor his brothers showed _ concern.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

26) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

27) He is _ university student.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

28) My brother and I enjoyed _ vacation.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

29) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

30) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

31) The man who called you left _ phone number.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

32) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

33) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

34) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) its

35) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp