Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৯৬ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Ritom Saha
ID : 26014578
Full Mark

35

Your Mark

35 (100) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

35 (100%)

Wrong

0 (0%)

Submitted

12 Mar 2026, 09:03 PM

Duration

৯৬ মিনিট ১৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩৫টি সঠিক ও ০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১০০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৯৬ মিনিট ১৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) They kept _ until noon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) working

2) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) climbing

3) Having finished the work, he _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) left

4) I had a car,___________.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

5) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

6) He went out without _ a word.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) saying

7) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) picking

8) She avoided _ the question.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) answering

9) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) injured

10) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have had

11) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

12) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

13) _ the door, he went out.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Opening

14) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

15) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

16) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

17) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

18) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Disturbed

19) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) standing

20) His job includes _ reports.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) writing

21) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

22) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crossing

23) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Seizing

24) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

25) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

26) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

27) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

28) If the police help,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

29) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

30) Reading helps us to _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) grow

31) She dislikes _ in public.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

32) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

33) He prefers _ to writing.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

34) The crying baby needs _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) attention

35) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) sitting

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp