Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#13

Overall Rank

Name : Khadijatul Islam Suborna
ID : 26024961
Full Mark

35

Your Mark

14 (40) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

18 (51%)

Wrong

16 (46%)

Submitted

13 Mar 2026, 02:03 AM

Duration

১০ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৮টি সঠিক ও ১৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৪ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) came, have been living

2) How have you ____all these years?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) been

3) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) worse

4) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Present indefinite

5) When I was a child ____pictures.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) I draw

6) I came home after the rain______.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had stopped

7) Jerry____ at the orphanage since he was four.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) has been

8) That room _____ for a meeting today.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) is being used

9) There____ a boat race like it.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never been

10) Father told me that he _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would help me

11) You must____ of Helen Keller.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have heard

12) We____ a cat, but one day it just disappeared.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) used to have

13) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) went

14) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) burnt

15) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) laid down their arms

16) While going to the class, _______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

17) The captive said that.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

18) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has watched

19) Saheen ____ tennis once or twice a week.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) usually plays

20) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was cooking

21) Women had been demanding the right to vote for many years before.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) they finally got it

22) He tried to make it appear that she suicide_____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would commit

23) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

24) Which one is present perfect tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I have walked

25) Her mother_____ what to do yet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) hasn't decided

26) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

27) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had become

28) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) built, built

29) He said that he_________ the previous day.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) had come

30) We have never _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had a car

31) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) for

32) Habitual fact is expressed only in____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

33) I have____ a beautiful movie.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) just seen

34) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) have been knowing

35) He had written the book before he____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) retired

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp