Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২২ মিনিট ১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#31

Overall Rank

Name : Ritom Saha
ID : 26014578
Full Mark

35

Your Mark

7 (20) / ফেইল

Attempt

7 (20%)

Avoid

28 (80%)

Correct

7 (20%)

Wrong

0 (0%)

Submitted

13 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

২২ মিনিট ১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৭টি সঠিক ও ০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৮টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ২০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২২ মিনিট ১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) had become

2) We____ a cat, but one day it just disappeared.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) used to have

3) Nishat______ this movie three times.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has watched

4) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Present indefinite

5) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was cooking

6) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) went

7) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) built, built

8) The captive said that.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

9) He had written the book before he____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) retired

10) Which one is present perfect tense?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I have walked

11) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

12) I have____ a beautiful movie.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) just seen

13) Women had been demanding the right to vote for many years before.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) they finally got it

14) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) for

15) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) came, have been living

16) We have never _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had a car

17) Her mother_____ what to do yet.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) hasn't decided

18) There____ a boat race like it.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never been

19) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) worse

20) Saheen ____ tennis once or twice a week.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) usually plays

21) Jerry____ at the orphanage since he was four.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) has been

22) How have you ____all these years?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) been

23) That room _____ for a meeting today.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) is being used

24) He said that he_________ the previous day.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had come

25) He tried to make it appear that she suicide_____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would commit

26) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) have been knowing

27) Habitual fact is expressed only in____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

28) While going to the class, _______.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

29) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) burnt

30) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) laid down their arms

31) You must____ of Helen Keller.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have heard

32) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

33) Father told me that he _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would help me

34) I came home after the rain______.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had stopped

35) When I was a child ____pictures.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) I draw

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp