Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ১৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#2

Overall Rank

Name : Ritom Saha
ID : 26014578
Full Mark

35

Your Mark

32.5 (92.86) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

33 (94%)

Wrong

2 (6%)

Submitted

13 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

৮ মিনিট ১৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩৩টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৯২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ১৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) built, built

2) Father told me that he _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would help me

3) There____ a boat race like it.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had never been

4) How have you ____all these years?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) been

5) I have____ a beautiful movie.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) just seen

6) He had written the book before he____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) retired

7) I came home after the rain______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had stopped

8) We____ a cat, but one day it just disappeared.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) used to have

9) Saheen ____ tennis once or twice a week.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) usually plays

10) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) for

11) We have never _____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had a car

12) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) went

13) He tried to make it appear that she suicide_____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would commit

14) Habitual fact is expressed only in____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

15) That room _____ for a meeting today.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) is being used

16) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has watched

17) Jerry____ at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has been

18) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

19) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) worse

20) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

21) While going to the class, _______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

22) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) have been knowing

23) The captive said that.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

24) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) laid down their arms

25) Women had been demanding the right to vote for many years before.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) they finally got it

26) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) came, have been living

27) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had become

28) You must____ of Helen Keller.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have heard

29) Her mother_____ what to do yet.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) hasn't decided

30) He said that he_________ the previous day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had come

31) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Present indefinite

32) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) burnt

33) When I was a child ____pictures.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) I draw

34) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was cooking

35) Which one is present perfect tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I have walked

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp