Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#34

Overall Rank

Name : Ritom Saha
ID : 26014578
Full Mark

35

Your Mark

1 (2.86) / ফেইল

Attempt

1 (3%)

Avoid

34 (97%)

Correct

1 (3%)

Wrong

0 (0%)

Submitted

13 Mar 2026, 01:03 PM

Duration

১ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৬ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৫ তম চেষ্টা। ৫ তম চেষ্টায় মোট ১ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৫ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১টি সঠিক ও ০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ১১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) We have never _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had a car

2) Women had been demanding the right to vote for many years before.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) they finally got it

3) How have you ____all these years?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) been

4) You must____ of Helen Keller.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have heard

5) Julia has been ill____ three months.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) for

6) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) laid down their arms

7) He said that he_________ the previous day.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had come

8) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) have been knowing

9) My uncle arrived while I_____ the dinner.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) was cooking

10) The captive said that.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

11) He tried to make it appear that she suicide_____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would commit

12) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Present indefinite

13) Nishat______ this movie three times.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has watched

14) He had written the book before he____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) retired

15) Her mother_____ what to do yet.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) hasn't decided

16) Father told me that he _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would help me

17) I came home after the rain______.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had stopped

18) That room _____ for a meeting today.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) is being used

19) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) built, built

20) While going to the class, _______.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

21) We____ a cat, but one day it just disappeared.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) used to have

22) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) had become

23) Which one is present perfect tense?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I have walked

24) When I was a child ____pictures.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) I draw

25) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) worse

26) Habitual fact is expressed only in____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

27) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

28) Jerry____ at the orphanage since he was four.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) has been

29) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) came, have been living

30) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) went

31) I have____ a beautiful movie.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) just seen

32) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) burnt

33) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

34) There____ a boat race like it.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had never been

35) Saheen ____ tennis once or twice a week.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) usually plays

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp