Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৫ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#50

Overall Rank

Name : Ahona
ID : 26024833
Full Mark

35

Your Mark

9 (25.71) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

14 (40%)

Wrong

20 (57%)

Submitted

13 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

১৫ মিনিট ২২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ২০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৯ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৫ মিনিট ২২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) He asked me -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) what my name was.

2) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

3) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

4) I have no idea -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) where he went

5) Making tea, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) I served it

6) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did you say

7) Plunging into water, -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

8) Can you tell me when --------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) the train leaves

9) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Correct

10) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

11) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

12) Which sentence is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

13) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

14) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

15) What you (to do) last night?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

16) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

17) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

18) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) dangling participle

19) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

20) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

21) I don’t know --------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) who he is

22) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

23) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

24) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

25) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

26) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

27) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) she lived

28) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

29) What time -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

30) What time -------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) does the film begin

31) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

32) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

33) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

34) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

35) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp