Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ৫৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#11

Overall Rank

Name : Ashrafi Jannat Oyshi
ID : 26025092
Full Mark

35

Your Mark

25 (71.43) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

27 (77%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

14 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

৩ মিনিট ৫৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৭টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭১.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ৫৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

2) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) his

3) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

4) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) her

5) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

6) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

7) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) him or her

8) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

9) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

10) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

11) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) him or her

12) He was elected _ president.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

13) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

14) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

15) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) his or her

16) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

17) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

18) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

19) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) its

20) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

21) The child carried _ own bag.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) its

22) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

23) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

24) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

25) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

26) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

27) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) our

28) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) his or her

29) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

30) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

31) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

32) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

33) He is _ European by birth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

34) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

35) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp