Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২১৬৪০ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#19

Overall Rank

Name : Ashrafi Jannat Oyshi
ID : 26025092
Full Mark

35

Your Mark

21.25 (60.71) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

24 (69%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

14 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

২১৬৪০ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৪টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২১৬৪০ মিনিট ১৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

2) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

3) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) his or her

4) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

5) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

6) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

7) She plays _ piano well.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) the

8) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

9) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

10) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

11) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) its

12) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

13) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) him or her

14) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

15) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

16) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

17) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) an

18) He was elected _ president.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

19) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

20) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

21) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) its

22) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

23) He is _ European by birth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

24) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

25) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

26) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

27) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) his or her

28) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

29) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) her

30) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) his

31) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

32) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

33) The child carried _ own bag.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) its

34) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) him or her

35) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) their

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp