Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#7

Overall Rank

Name : Sagorika akter shanu
ID : 26024790
Full Mark

35

Your Mark

26.5 (75.71) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

28 (80%)

Wrong

6 (17%)

Submitted

15 Mar 2026, 09:03 AM

Duration

১২ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৮টি সঠিক ও ৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৬.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২ মিনিট ১০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) standing

2) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) injured

3) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) picking

4) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crossing

5) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) sitting

6) Having finished the work, he _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) left

7) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

8) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would have had

9) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Disturbed

10) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

11) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

12) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

13) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

14) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Seizing

15) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

16) _ the door, he went out.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Opening

17) She dislikes _ in public.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) speaking

18) He prefers _ to writing.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

19) They kept _ until noon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) working

20) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

21) His job includes _ reports.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) writing

22) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

23) If the police help,___________.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

24) She avoided _ the question.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) answering

25) I had a car,___________.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

26) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

27) He went out without _ a word.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) saying

28) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) climbing

29) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

30) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) If we had taken

31) Reading helps us to _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) grow

32) The crying baby needs _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) attention

33) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

34) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

35) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp