Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৫ মিনিট ৪৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#53

Overall Rank

Name : Munna mia akash
ID : 25124016
Full Mark

35

Your Mark

16.25 (46.43) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

20 (57%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

15 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

১৫ মিনিট ৪৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২০টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৬.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৫ মিনিট ৪৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) would have taken

2) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

3) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

4) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) would fly

5) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

6) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would have brought

7) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) could have caught

8) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

9) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would fight

10) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

11) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) will play

12) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

13) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

14) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

15) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

16) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) If we had taken

17) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

18) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

19) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

20) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

21) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never said

22) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

23) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

24) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

25) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

26) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

27) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

28) I got the work —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) done

29) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) will probably go up

30) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

31) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

32) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

33) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) were

34) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

35) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would have

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp