Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৩ মিনিট ৪২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#101

Overall Rank

Name : Adriyan
ID : 26035222
Full Mark

35

Your Mark

7 (20) / ফেইল

Attempt

22 (63%)

Avoid

13 (37%)

Correct

10 (29%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

15 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

১৩ মিনিট ৪২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৩ মিনিট ৪২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. much

2) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) some

3) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

4) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) baby

5) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B. an

6) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) Many

7) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) All

8) 14. I saw _ elephant at the zoo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

9) 12. She bought _ apples from the market.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) a few

10) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

11) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) the

12) 11. He visited _ European countries last summer.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) some

13) 13. ------- sun rises in the east.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) The

14) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) a) All

15) 27. He owns _ lands in the village.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) many

16) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

17) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) much

18) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) d) The

19) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Many

20) 20. There is _ hope of his recovery.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

21) 1. Which of the following is a proper noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) Amazon

22) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) b) much

23) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) some

24) 2. Which one is a countable noun?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) c) Apple

25) 16. I didn’t see _ man in the garden.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

26) 30. He could not answer _ question correctly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

27) 21. She asked me for _ information about the course.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) some

28) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

29) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

30) 19. _ of the students failed in the test.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Some

31) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

32) 28. _ students passed the exam.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Most

33) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) d) Success

34) 8. I have read _ interesting book on history.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

35) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Teacher

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp